Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Βιογραφικό Νίμιτς και δράση Σόρος στα Σκόπια..

Ποιος είναι αυτός ο κύριος Νίμιτζ που για 20 περίπου έτη προσπαθεί να επιβάλλει στην Ελλάδα να ονομάσει το γειτονικό κρατίδιο Μακεδονία;;

Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο, Βιογραφικό Νίμιτζ βρήκαμε πως είναι Εβραίος, 78 ετών διπλωμάτης των Η.Π.Α. Στην ίδια σελίδα αναφέρεται πως είναι και υπάλληλος του Σόρος!! Στο πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης και συγκεκριμένα είναι μέλος του Δ.Σ.... η επιβεβαίωση υπάρχει και στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου: Πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης

Οι θέσεις του επίσης Εβραίου Σόρος (τυχαίο;;;) για τη Μακεδονία είναι γνωστές...

Σε άλλη σελίδα: χρηματοδότηση βρήκαμε ότι γίνονται ερωτήσεις από φορείς κατά της διαφθοράς στις Η.Π.Α,  για χρήματα Αμερικανών φορολογουμένων (5 εκατομμύρια δολάρια περίπου) USAID, που δόθηκαν σε  ΜΚΟ του Σόρος στα Σκόπια, προκειμένου να φύγει ο αδιάλλακτος Γκρουέφσκι. Λέγεται μάλιστα πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ χρηματοδότησε μετάφραση στα Σλαβικά του βιβλίου Rules of Radicals του Ρωσοεβραίου (τυχαίο;;) συγγραφέα Saul Alinsky.
To βιβλίο είναι εγχειρίδιο ανατροπής, παρέχει άμεσες συμβουλές για διαδηλώσεις στους δρόμους και οργάνωση κινημάτων. Θυμόμαστε τις διαδηλώσεις κατά του Γκρούεφσκι λίγο πριν τις εκλογές στα Σκόπια..

Κάπως έτσι ανετράπη ο αδιάλλακτος Γκρούεφσκι και φτάσαμε στον Ζάεφ που είναι έτοιμος για συμβιβασμό. Αλλά όπως του συστήνει ο Νίμιτς η διαπραγμάτευση να αφορά μόνο το όνομα και ΟΧΙ το έθνος ή τη γλώσσα. Για το θέμα της γλώσσας που είναι διάλεκτος της Βουλγαρικής, τό άλλο προτεκτοράτο των Η.Π.Α η Βουλγαρία, έχει υπογράψει πρόσφατα σύμβαση με τα Σκόπια για να ενταχθεί χωρίς εμπόδια η ΦΥΡΟΜ στο ΝΑΤΟ.

Στην Ελλάδα μάλλον ήταν έτοιμοι οι πολιτικοί να δώσουν το όνομα χωρίς ανταλλάγματα;

Έφη Κυριάκου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: