Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011



ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΕΒΑΛ ΤΗΣ ΜΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΕΒΑΛ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΟΥΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ,

ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑΝ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ,

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ!

ΣΟΦΙΑ Π.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρά Σοφία, συμφωνώ μαζί σου. Να γίνουν όλοι οι πτολεμαϊδιώτες δημόσιοι υπάλληλοι για να τελείωνουμε. Όλοι στην Δ.Ε.Η , όλοι στη ΑΕΒΑΛ (πάλι) και να δουλεύουμε όπως θέλει ο καθένας. Μια χαρά ! Ζάχαρι!
Τέτοιες λογικές μας έφτασαν στα σκ...τά και μυαλό κυρά σοφία δεν βάζεις!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε,

Έχεις επηρεαστεί από την μακρόχρονη προπαγάνδα του Mega, και του συγκροτήματος Αλαφούζου ΣΚΑΙ και Καθημερινή.
Δεν είπα να γίνουν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι. Είπα να γινόταν εκσυγχρονισμός της βιομηχανίας της χώρας. Η κομματική λογική διόρισε 300 άτομα στην ΑΕΒΑΛ στα τέλη της δεκαετίας του 80.
Αν λειτουργούσε και είχε κέρδη θα πλήρωνε και φόρους, όπως και οι εργαζόμενοι της.
Οι άνεργοι και οι μετανάστες, δεν πληρώνουν φόρους. Αυτό αν το καταλάβεις εσύ και οι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν ίσως πάμε μπροστά.

Επίσης αν κάτι είναι σάπιο σε ένα τομέα μια εταιρείας το διορθώνεις. Ούτε διαλύεις την επιχείρηση αλλά ούτε την ξεπουλάς.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για εσένα και ευτυχώς για εμένα κυρά Σοφία, δεν βλέπω όυτε ειδήσεις ούτε νεοταξικά κανάλια αλλά και ούτε διαβάζω δεξιές εφημερίδες. Φαντάζομαι ότι είσαι και εσύ και η οικογένειά σου δημόσιοι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι με παχυλούς μισθούς. Δυστυχώς για εσένα ήρθε η ώρα που θα τα βρεις μπροστά σου και εσύ και οι απογόνοι σου. Εάν πάλι δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν πειράζει. Κάποιοι βλέπουν μόνο αυτά που τους βολεύουν. Συνέχισε να φιλάς κατουρημένες ποδιές για να ξαναβολευτείς.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, δική μου επιχείρηση έχω στο κέντρο της πόλης. Δεν είμαι κρατικοδίαιτη.
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι από το κλείσιμο της ΑΕΒΑΛ και την εισαγωγή λιπασμάτων από το εξωτερικό δεν ωφελήθηκε η οικονομία μας. Αν λειτουργούσε η εταιρεία 400-500 θα εργάζονταν εκεί και θα πλήρωναν φόρους. Οι άνεργοι δεν πληρώνουν φόρους. Αν το καταλάβεις αυτό εσύ και οι κυβερνώντες ίσως πάμε μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Κυρά Σοφία, εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου είναι διορισμένα στο δημόσιο και όλοι σας έχετε δημοσιοκεντρική ιδεολογία η οποία σας ταϊζει τόσα χρόνια αλλά δυστυχώς χρεωκόπησε μαζί με τα λαμόγια τους πολιτικούς την χώρα της μπανανίας.