Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ






 


 




..... μονιμοποιούνται οι κατωτέρω ογδόντα (80) Ειδικοί Φρουροί, από την
έναντι του ονόματός τους ημερομηνία, οι οποίοι καταλαμβάνουν ισάριθμες οργανικές θέσεις Ειδικών
Φρουρών, επειδή συμπλήρωσαν πενταετή θητεία στην Ελληνική Αστυνομία.

........και την υπ’ αριθ. 79/2014 από 11−07−2014 απόφαση (Πρακτικό) του Πρωτοβαθμίου ΣυμβουλίουΚρίσης Αστυφυλάκων, Αρχιφυλάκων και Ανθυπαστυνόμων, μονιμοποιούνται από την 01−07−2014, οι κατωτέρω χίλιοι τριακόσιοι εβδομήντα τρείς (1373) Ειδικοί Φρουροί, οι οποίοι καταλαμβάνουν ισάριθμες οργανικές θέσεις Ειδικών Φρουρών, επειδή συμπλήρωσαν πενταετή
θητεία στην Ελληνική Αστυνομία.....








Δεν έχει λέει το κράτος χρήματα για προσλήψεις προσωπικού σε νοσοκομεία με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν τα περισσότερα. Κινδυνεύει η ζωή των πολιτών της περιοχής μας αφού για πολλές μέρες κλινικές του Μποδοσάκειου νοσοκομείου κλείνουν λόγω έλλειψης γιατρών. Επιπλέον τα σοβαρά καρδιολογικά και νευροχειρουργικά περιστατικά δεν έχουν πιθανότητες επιβίωσης καθώς η μετάβαση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης απαιτεί τουλάχιστον 1,30 ώρα.

Είναι αλήθεια όμως πως το κράτος  δεν έχει χρήματα για τα νοσοκομεία;  

Παραπάνω φαίνονται οι προσλήψεις που έγιναν τα χρόνια της κρίσης στην Ελληνική Αστυνομία δηλ. 2010-2015. Αν αθροίσουμε τον αριθμό των διοριστέων κάθε προκήρυξης προκύπτει σύνολο 5.572!!! Το 2009-2010 μονιμοποιούνται επιπλέον 5000 περίπου ειδικοί φρουροί και συνοριοφύλακες!!!

Σε περίοδο μνημονίων οι κυβερνήσεις έτρεμαν μήπως και ξεσηκωθεί ο λαός και τους ανατρέψει. Για αυτό διόριζαν όσο πιο πολλούς μπορούσαν στην ΕΛ.ΑΣ  μέχρι που η τρόικα τους έβαλε χέρι και περιόρισε τον αριθμό αυτό.



Την ίδια περίοδο δεν έγινε καμιά πρόσληψη σε νοσοκομείο!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!


Σοφία Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια: