Τετάρτη 11 Μαΐου 2016






Επιστροφή στις προβολές και μάλιστα στο Πνευματικό κέντρο της πόλης. Μετά από 2 χρόνια σήμερα Τετάρτη στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πιλοτική προβολή κινηματογραφικής ταινίας. Η ομάδα έχει προγραμματισμένες 2 προβολές στο Πνευματικό μέσα στον Μάιο με σκοπό να γίνει ένα τεστ στις συνθήκες προβολών (πανί, ήχος κτλ.) στον χώρο με στόχο τις προβολές από το φθινόπωρο. 
Να σημειώσουμε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο για την νέα σεζόν διότι δεν γνωρίζουμε αν θα είναι διαθέσιμο το Πνευματικό κέντρο για τις προβολές της ομάδας. Στην ουσία ξεκινάμε πάλι από το 0...με τις αναμνήσεις να γυρνάνε 3 χρόνια πίσω όταν προβάλαμε στο φουαγέ με 10-20 άτομα, στην συνέχεια έγιναν 40-50 και καταλήξαμε στην μεγάλη αίθουσα με 100-150 άτομα να προβολή. Όπως και να έχει στις 1 Οκτωβρίου η πόλη μας θα είναι στο κινηματογραφικό επίκεντρο με την συμμετοχή της στο 6o Micro μ Festival.

Σήμερα το βράδυ θα προβληθεί η ταινία " All that Jazz", στις 9 στο Πνευματικό με ελεύθερη είσοδο.
Ίσως το καλύτερο μιούζικαλ που κινηματογραφήθηκε ποτέ. Μια ταινία για τη μουσική, το χορό και την τέχνη· μια ταινία για τις ανθρώπινες σχέσεις, την οικογένεια και την απιστία· μια ταινία για τον έρωτα, τη ζωή και το θάνατο. Σενάριο, σκηνοθεσία, μοντάζ και μουσική συνυπάρχουν τέλεια σε αυτή την εκπληκτική ταινία. Ποτέ άλλοτε δεν είχε σκηνοθετηθεί ο θάνατος τόσο εντυπωσιακά!  Η ταινία All That Jazz κυκλοφόρησε τέλη 1979 στην Αμερικη , παίχτηκε την επόμενη χρονιά στις Κάννες και κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα μαζί με το Kagemusha του Kurosawa. Στα βραβεία Όσκαρ κέρδισε αυτά των κουστουμιών, σκηνικών, μοντάζ και μουσικής και ήταν υποψήφια επίσης για αυτά της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου, α`ανδρικού ρόλου για τον Scheider και φωτογραφίας. 


Η Παράσταση Αρχίζει
Μιούζικαλ | 123' | Ακατάλληλο κάτω των 15


Δεν υπάρχουν σχόλια: